VOYO

VOYO je česká streamovací služba od společnosti Nova. Svým obsahem se snaží napodobit americkou streamovací službu Netflix.

Co VOYO.cz nabízí?

Pokud jste blázni do některých českých seriálů, jako je například Výměna manželek, Ulice nebo Ordinace v Růžové zahradě, jste tu správně. Internetová televize VOYO vám zajistí nový díl s předstihem až jednoho týdne, ano, přesně toto tato služba umí, urychlit čas.

Kromě seriálů z vlastní produkce zde narazíte i na další seriály a pořady, které jsou vysílány v rámci klasických televizních programů Nova, tedy Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Action, Nova Gold, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. V rámci Voyo.cz se dále můžete těšit na pořady z kanálu Markíza International, Nova International a Voyo Special a Voyo Original.

Velikou výjimkou této služby je to, že veškerý svůj obsah přehrává bez reklam. Takže vám to ušetří hromadu času a přinese mnohem větší potěšení z pořadu či seriálu samotného.

Kolik za VOYO zaplatíme?

Pokud si stále nejste jisti, zda tuto službu budete chtít naplno využívat nebo zda je tam dostatek pro vás vhodného obsahu, můžete zkusit jejich verzi na 7 dní zcela zdarma. Pokud budete mít o tuto verzi zájem, stačí na jejich webu vyplnit e-mail a jimi požadované informace a na e-mail vám přijdou poté instrukce, jak bezplatnou zkušební verzi aktivovat.

I při bezplatné zkušební verzi zadáváte své platební údaje. Pokud byste po zkušební verzi nechtěli pokračovat, musíte službu zrušit minimálně 24 hodin předem, toto platí u běžného předplatného. Cena předplatného VOYO na měsíc (30 dní) činí 159 kč. Poplatek za Voyo TV lze uhradit platební kartou skrze platební bránu GoPay nebo prostřednictvím Apple ID. Cena pro obě tyto metody zůstává stejná.

Podmínky služby VOYO

VOYO lze používat až na pěti různých zařízeních, souběžně však můžete mít pořady z této internetové televize puštěné pouze na dvou zařízeních najednou. Pro správu používaných zařízení navštivte svůj uživatelský profil a záložku „Správa zařízení“. Přidávání a odstraňování zařízení ze seznamu používaných zařízení je velmi snadné, přehledné a zvládne to opravdu každý.

Jaká jsou podporována zařízení?

Televizi Voyo můžete sledovat na spoustě různých zařízení:

  • Smart TV
  • Chromecast
  • Telefony a tablety
  • Webové prohlížeče

Voyo také podporuje spoustu chytrých televizí, jako je například Android TV, Apple TV…

Závěrečné hodnocení? VOYO je velmi šikovná televizní služba, ke svému tam přijdou všechny věkové kategorie. Voyo také pokrývá všechny běžné potřeby a navíc je k dispozici za velmi přijatelné ceny.

0 0 votes
Hodnocení
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Přečti si recenze nebo napiš vlastní! Děkujemex